Mezuniyet Töreni Otopark Bilgilendirme Duyurusu

Değerli Misafirlerimiz;

Mezuniyet Töreni, 29 Haziran 2024 09.30‘da başlayacaktır.
Misafirlerimizin en geç 08.45’te tören alanında olmalarını ve görevlilerin yönlendirmelerini dikkate almaları önemle rica ediyoruz.

O sabah oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı, misafirlerimizin törene geç kalmamaları adına saat 07.00’da otoparklarda bulunan servis hareket noktalarında hazır bulunmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Aksi taktirde tören alanı yönünde oluşacak trafikten dolayı törene yetişememe durumu oluşabilir.

Tören günü kampüse özel araçlar ile ticari taksiler alınmayacaktır; sadece engelli araçları kampüse girebilecektir. Ticari taksiler ile gelmeniz halinde kampüs girişinde inebilir ve girişte yer alan servisler ile tören alanına geçebilirsiniz.

Ücretsiz Servis Hizmeti

Araçsız gelecek misafirler için saat 07.00 itibari ile Hacıosman Metro, Batı Kampüs ve Kampüs girişinden  ücretsiz servis hizmeti sağlanacaktır.

Hacıosman Metro Karşısı

Tarabya, Tarabya Bayırı Cd.,
34457 Sarıyer/İstanbul

Batı Kampüs

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Zekeriyaköy,
34450 Sarıyer/İstanbul

Otopark Kullanacak Misafir ve Öğrencilerimiz;

Otopark alanlarına sınırlı sayıda araç alınabilecektir.

Ücretsiz otopark alanlarından tören alanına ücretsiz servis araçları ile ulaşım sağlanacaktır.

İSPARK Garipçe Otopark Alanı

%65 DOLU

Son Güncelleme: 11.00

İSPARK Garipçe Otopark Alanı