Değerli Misafirlerimiz;

24 Haziran 2023 Mezuniyet Töreni 09:30 `da başlayacaktır. Tören başlangıç saatinden önce Tören Alanı yönünde oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı, misafirlerimizin törene geç kalmamaları adına saat 07:00 de otoparklarda bulunan servis hareket noktalarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Aksi taktirde Tören alanı yönünde oluşacak trafikten dolayı törene yetişemeyebilirsiniz.

Ana tören oldukça kalabalık bir mezun grubu ile gerçekleşecektir. Bu nedenle sizlerin en geç 08:45’de Tören alanında bulunmanızı ve görevlilerin yönlendirmelerine uymanızı önemle rica ederiz.

Tören günü kampüse özel araçlar ile ticari taksiler alınmayacaktır sadece engelli araçları kampüse girebilecektir. Ticari taksiler ile gelmeniz halinde kampüs girişinde inebilir ve girişte yer alan servisler ile tören alanına geçebilirsiniz.

Araçsız gelecek misafirler için saat 07:00 itibari ile Hacıosman Metro , Batı Kampüs ve Kampüs girişinden ücretsiz servis hizmeti sağlanacaktır.

Hacıosman Metro Karşısı

Tarabya, Tarabya Bayırı Cd., 34457 Sarıyer/İstanbul

Batı Kampüs

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Zekeriyaköy, 34450 Sarıyer/İstanbul

Otopark kullanacak Misafir ve Öğrencilerimiz;

Otopark alanlarına sınırılı sayıda araç alınabilecektir.

Otoparklardan tören alanına servis araçları ile  ücretsiz olarak ulaşım sağlanacaktır.

Otopark Alanları

Ispark Garipçe Otopark Alanı

(15 Temmuz Şehitler Ormanı ve Anıtı)

Garipçe, O-6, 34450 Sarıyer/İstanbul